• Body Dedication Gym Bg

    Beter worden

Beter worden

Ben je voetballer en wil je hoger springen? Ben je tennisser en wil je net iets sneller aan het net staan? Of ben je jezelf er van bewust dat je wat aan je fysiek moet doen? Bij ons is iedereen die gewoonweg béter wilt worden, welkom. De aanpak die we hiervoor hanteren is de combinatie van de aanpak voor het sterker worden en die voor het afvallen of bijkomen.

Knallen in de gym

We zijn ons er echter heel goed van bewust, dat 'beter worden' veel meer kan betekenen dan er wat beter uit zien of wat sneller lopen. Vaak zijn het de mentale obstakels die het mensen in de weg staan om beter te worden. Stress, drukte, het leven op zich. Iedereen heeft wel eens een mindere dag. Aarzel niet ons aan te spreken wanneer je het ergens moeilijk mee hebt, geblesseerd bent en geen raad weet of gewoon even wilt ventileren over je dag! Na een degelijk gesprek, gewoon weer knallen in de gym!

Kom jij bij ons trainen?

Onze gym is op weekdagen doorlopend open van 7 uur tot 24 uur ! Van 7 uur tot 12 uur en van 18 uur tot 22 uur staan Steff en Filip, allebei ervaren én gedreven personal coaches, klaar om je te begeleiden. In het weekend zijn we doorlopend open van 9 uur tot 19 uur! Body Dedication Gym staat voor de professionele sfeer, waarin mensen elkaar stimuleren en motiveren.

Steff Appeltans Filip Moors
Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42