• Body Dedication Gym Bg

    Cardiotraining

    Play video

Cardiotraining

  • Je test bij ons jouw conditieniveau aan de hand van een loop- of fietstest.
  • Op basis van deze test krijg je een op hartslag gebaseerd programma.

Wil je een basisconditie opbouwen of heb je hartproblemen? Iedereen krijgt bij ons een duidelijk schema waarin wordt aangegeven wat ze moeten doen en tijdens het oefenen werken we altijd hartslaggecontroleerd. Om het beste resultaat te halen, zetten wij sterk in op persoonlijke begeleiding.

LOPER, FIETSER OF BEIDEN GEWORDEN TIJDENS DE LOCKDOWNS?! 

Ben jij de afgelopen maanden meer gaan focussen op lopen of fietsen? Of heb je een hometrainer, roeitoestel, crosstrainer…. Aangeschaft om tijdens de Coronaperioden fitter te worden of wat kilo’s te verliezen? Ben je dan wel goed bezig? Hoe weet je of je trainingen effectief vruchten afwerpen? Net zoals met krachttraining is het belangrijk een progressieve trainingslijn na te streven.

Wij kunnen je helpen met een op maat gegoten cardioschema van 12 weken. We beginnen met een loop- of fietstest (Coronaproof uiteraard!). Aan de hand van deze resultaten bepalen wij je conditionele niveau. Hierna wordt een 12 wekenplan opgesteld waar je de dag erna al mee aan de slag kan! Na 12 weken doen we een opvolgende test waarna je het programma eventueel weer probleemloos 12 weken kunt verderzetten.

Interesse? Neem contact op met ons!

Ook voor niet-leden

Je hoeft niet per se gymmember te zijn om van onze expertise gebruik te maken!

Ook als je niet bij ons traint (en geen gymabonnement hebt), kan je hier terecht voor professioneel advies. Aan de hand van de vormcheck testen we hoe je krachtoefeningen uitvoert, stellen we jouw oefenschema op en kun je perfect in een andere gym gaan trainen met onze tips. Daarna kom je gewoon elke maand een keertje langs voor een vormcheck, passen wij eventueel je schema aan en kan je verder trainen.

Kom bij ons trainen of stel je vraag!

Onze gym is op weekdagen doorlopend open van 7 uur tot 24 uur ! Van 7 uur tot 12 uur en van 18 uur tot 22 uur staan Steff en Filip, allebei ervaren én gedreven personal coaches, klaar om je te begeleiden. In het weekend zijn we doorlopend open van 9 uur tot 19 uur! Body Dedication Gym staat voor de professionele sfeer, waarin mensen elkaar stimuleren en motiveren.

Steff Appeltans Filip Moors
Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42