• Body Dedication Gym Bg

    Voedingsbegeleiding

    Play video

Voedingsbegeleiding

Een optimaal trainingsschema gaat gepaard met een passende voeding. We beginnen met een intakegesprek. Vervolgens vragen we je om een week lang een voedingsdagboek bij te houden. Op basis van deze nauwkeurige gegevens berekenen wij dan je persoonlijke voedingsschema. De bedoeling is om dit 4 maanden (standaardperiode) te volgen. Wekelijks houden we contact en stuur je ons een update van je gewicht zodat we, indien nodig, kunnen bijsturen en het trainings- of voedingsschema aanpassen. Elke maand doen we een opvolgmeting en sturen we eventueel weer bij.

WEEKMEALS

Naast onze gewoonlijke voedingsaanpak werken wij ook met Weekmeals. Dit is een online voedingsportaal dat makkelijk via een app op je smartphone toegankelijk is. (Android - iOS)

  • Gevarieerde, gezonde recepten.
  • Binnen 10-20 min op tafel.
  • Geen calorieën tellen of bijhouden.
  • Snel maaltijden samenstellen met producten uit je voorraadkast.

Je hoeft zelf geen calorieën meer te tellen dankzij deze app. Wij berekenen jouw ideale hoeveelheden qua calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten die passen bij jouw situatie en doelstelling. De app berekent dan voor elk recept de ideale properties van de ingrediënten.

Per maaltijd kan je een keuze maken uit één van de vele veelzijdige gerechten.

Bekijk de video voor meer informatie

Ook voor niet-leden

Je hoeft niet per se gymmember te zijn om van onze expertise gebruik te maken!

Ook als je niet bij ons traint (en geen gymabonnement hebt), kan je hier terecht voor professioneel advies. Aan de hand van de vormcheck testen we hoe je krachtoefeningen uitvoert, stellen we jouw oefenschema op en kun je perfect in een andere gym gaan trainen met onze tips. Daarna kom je gewoon elke maand een keertje langs voor een vormcheck, passen wij eventueel je schema aan en kan je verder trainen.

Steff Appeltans

Meet your personal trainers

Samen hebben we meer dan 8 jaar ervaring als personal trainer en hebben we met onze klanten al meer dan 150 persoonlijke doelen behaald.

meer over ons

Filip Moors

Heb je interesse in personal training?

Ons personal trainingsprogramma kent verschillende varianten en wordt altijd op maat aangepast aan jouw behoeften. Kom gerust even langs, we geven je graag een woordje uitleg. (of je nu lid bent van de gym, of niet!)

Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42