• Body Dedication Gym Bg

    Prijzen en inschrijven

Trainen in onze gym

Body Dedication is dé nieuwe place to be voor krachttraining, zowel voor de semiprofessionele sporter als voor de beginner. Verwacht geen doordeweekse fitness, bij ons kom je voor net dat ietsje meer. Onze gym is op weekdagen doorlopend open van 7 uur tot 24 uur ! Van 7 uur tot 12 uur en van 18 uur tot 22 uur staan Steff en Filip, allebei ervaren én gedreven personal coaches, klaar om je te begeleiden. In het weekend zijn we doorlopend open van 9 uur tot 19 uur !

Body Dedication staat voor de professionele sfeer, waarin mensen elkaar stimuleren en motiveren.

Bij elk van bovenstaande pakketten kan eventueel bijkomend een abonnement voor een voedingstraject afgenomen worden. De kostprijs hiervan bedraagt € 40,- / maand (minimum 4 maanden). Het voedingstraject bestaat uit: een persoonlijk voedingsschema, wekelijkse opvolging (online), maandelijkse vetmeting, 7/7 beschikbaarheid. *Onze abonnementen zijn contracten voor 6 of voor 12 maanden waarin je niet kunt opzeggen behoudens de in de algemene voorwaarden vermelde gevallen. Wanneer de termijn van het gekozen abonnement verlopen is, kun je maandelijks opzeggen zonder reden.

Voor abonnementen van 6 maanden ligt de prijs voor elk van de hierboven vermelde pakketten € 5 per maand hoger.


Trainen buiten onze gym

Train je in een andere gym of op je eigen en wens je toch gebruik te maken van onze expertise?
Kies voor een van volgende trainingsvormen:

*Je kan de app Weekmeals maandelijks opzeggen tenzij je kiest voor één van onze kortingsformules. In dat geval kan je pas opzeggen na verloop van de termijn van die kortingsformule.
Mogelijke kortingsformules:
- 3 maanden ineens: 200 euro
- 6 maanden ineens: 300 euro

Schrijf je hier direct in!

  Bezig met versturen...

Kom jij bij ons trainen?

Onze gym is op weekdagen doorlopend open van 7 uur tot 24 uur ! Van 7 uur tot 12 uur en van 18 uur tot 22 uur staan Steff en Filip, allebei ervaren én gedreven personal coaches, klaar om je te begeleiden. In het weekend zijn we doorlopend open van 9 uur tot 19 uur! Body Dedication Gym staat voor de professionele sfeer, waarin mensen elkaar stimuleren en motiveren.

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42

Steff Appeltans Filip Moors
Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42