• Body Dedication Gym Bg

    SPORTSPECIFIEKE TRAINING

    Body Dedication is dé referentie voor het begeleiden van semiprofessionele sporters die een bepaald sportief doel willen halen.

    Boek een vrijblijvend intakegesprek

Sportspecifieke training

Body Dedication is dé referentie voor het begeleiden van semiprofessionele sporters die een bepaald sportief doel willen halen. Dit kan zowel individueel - iemand die binnen 6 maanden een marathon wilt lopen - als in teamverband - een volleybalteam dat in een hogere ranking wil spelen. Op ons palmares staat het handbalteam van NELO Neerpelt dat we door krachttraining leerden hoger springen, harder gooien en sneller sprinten.

Ook bekende namen als Leen Houben & Charlotte Brockmans (Brons op EK synchroonzwemmen in 2017) of Levy Kuyken (tweevoudig wereldkampioen boksen) hielpen wij mee naar hun overwinning met een aangepast voedings- en trainingsschema.

Heb je interesse in sportspecifieke training?

Ons personal trainingsprogramma kent verschillende varianten en wordt altijd op maat aangepast aan jouw behoeften. Kom gerust even langs, we geven je graag een woordje uitleg. (of je nu lid bent van de gym, of niet!)

Steff Appeltans Filip Moors
Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42