• Body Dedication Gym Bg

    Personal training

    Heb je een heel specifiek doel of kun je jezelf moeilijk motiveren om tot in de gym te geraken?

Personal training

Heb je een heel specifiek doel of kun je jezelf moeilijk motiveren om tot in de gym te geraken? Men liet 2 groepen exact hetzelfde trainingsprogramma doorlopen. Een groep trainde met personal trainer, de andere zonder. De groep met de personal trainer behaalde merkbaar betere resultaten dan de groep zonder. Dit kan door meerdere factoren komen. Bijvoorbeeld het hebben van een afspraak met de trainer kan er voor zorgen dat je effectief in de gym geraakt en vervolgens ook traint. Een tweede zeer belangrijke reden is de kwaliteit van de training en de manier waarop de oefeningen worden uitgevoerd. Ten derde zorgt een goede trainer ervoor dat je iedere oefening gemotiveerd blijft om het beste er uit te halen.

Personal trainingssessies

Dus, kom je regelmatig trainen tijdens de onbegeleide uren en twijfel je regelmatig over de uitvoering van je oefeningen of wil je dat we een hele training onze focus helemaal op jouw problemen leggen? Kies voor personal training. Blijf je keer op keer, training na training, moeite hebben met de uitvoering van net die ene beweging? Roep onze hulp in om dit tot in detail te bekijken tijdens een persoonlijke sessie. Neem je jezelf iedere week voor dat je 3 keer gaat trainen, maar eindig je de week steeds met maar 2 sportmomenten? Maak een afspraak, een verplichting, zodat je toch 3 keer in de gym geraakt. Weet je van jezelf dat je hier en daar de kantjes wel eens van een training loopt? Neem een personal trainer waardoor dit niet meer gebeurt.

Onze tarieven voor personal training zijn zéér schappelijk. Ze liggen gegarandeerd onder de industriestandaard. Waarom? Omdat we niet enkel bankdirecteuren of goed vermogende mensen iets willen bijleren. Neen. Ook de 18-jarige student die wilt bijleren en helemaal niet het budget heeft om 60 euro per training aan een personal trainer te geven, is welkom.

Herken je jezelf in een van de voorgaande gevallen? Neem contact met ons op voor meer informatie rondom de personal trainingssessies!

Kom jij bij ons trainen?

Onze gym is op weekdagen doorlopend open van 7 uur tot 24 uur ! Van 7 uur tot 12 uur en van 18 uur tot 22 uur staan Steff en Filip, allebei ervaren én gedreven personal coaches, klaar om je te begeleiden. In het weekend zijn we doorlopend open van 9 uur tot 19 uur! Body Dedication Gym staat voor de professionele sfeer, waarin mensen elkaar stimuleren en motiveren.

Steff Appeltans Filip Moors
Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42