• Body Dedication Gym Bg

    Body dedication gym

    Body Dedication is een nieuwe gym die vooral gericht is op reguliere krachttraining en powerliften.

Krachttraining

Een professionele bench press, verscheidene squatracken, bumperplates en deadliftplatformen maken een groot deel uit van onze aanpak. We bepalen eerst je niveau aan de hand van een vormcheck. We bekijken hoe je beweegt en waar zich beperkingen voordoen. Het doel is om je progressief te laten trainen. Om dit te garanderen zullen we om de 4 of 8 weken bekijken of er eventuele aanpassingen nodig zijn aan je huidige schema. Samen met jou willen wij optimaal resultaat boeken!

Wat je kunt verwachten:

Oppervlakte: 300 m2
Inhouse kinesist
1.500 kg aan schijven
Dumbbells tot 70 kg
Scoreborden tegen de muur

Powerliften

Het powerliften houdt 3 bewegingen (lifts) in:

In bijna alle trainingen komen deze 3 basisbewegingen of een variant ervan voor en is het de bedoeling dat je deze bewegingen goed beheerst.

Met de persoonlijke begeleiding en onze technische bijsturing werken we stapsgewijs naar jouw einddoel toe. Heb je bijvoorbeeld last met een bepaalde oefening of kan je moeilijk je evenwicht bewaren, dan zal hier aandacht aan besteed worden in jouw persoonlijke schema.

Voor krachttraining hoef je niet per se sportief te zijn en ook voor vrouwen is het interessant! Krachttraining kan een leukere én doeltreffendere manier zijn dan enkel cardio om je kilo’s te verliezen, terwijl je ook aan andere aspecten van je lichaam kunt bouwen.

Strongmantraining

Iedereen kent ze wel, die mannen of vrouwen die zware gewichten voortduwen of optillen. Als enige in de regio kan het bij ons in combinatie met het powerliftconcept. Maar weet wel dat het niet enkel om brute kracht gaat. Heel wat sporters of andere abonnees kunnen met deze bewegingen veel vooruitgang boeken in hun sporttak of gewoonweg atletischer worden. Vind jij het leuk om tractorbanden te flippen en de 'farmer walk' uit te voeren? Bij ons kan het.

Bij mooi weer hebben we ook ruimte om buiten te trainen.

Strongman Training Top 1

Bodybuilding

Is bodybuilding jouw ding? Dan kan Body Dedication je helpen met zijn kennis ter zake en persoonlijke begeleiding om je ook op dit vlak optimaal bij te staan.

Cardiotraining

Hou je van een stevige portie cardio? Bij ons vind je toestellen, zoals een loopband, crosstrainer, roeier en zelfs een assault bike! Je kan zelf kiezen wat je graag doet. Wil je een basisconditie opbouwen of heb je hartproblemen? Iedereen krijgt bij ons een duidelijk schema waarin wordt aangegeven wat ze moeten doen en tijdens het oefenen werken we altijd hartslaggecontroleerd. Om het beste resultaat te halen, zetten wij sterk in op persoonlijke begeleiding.

Iedere nieuwe klant begint met een vetmeting en een conditietest van max 35’. Op basis van deze resultaten stellen wij een 12-wekenplan op (MyFit-plan). Elke week heeft de klant een doel waar hij naar toe werkt. We laten niemand aan zijn lot over!

Ook voor niet-leden

Je hoeft niet per se gymmember te zijn om van onze expertise gebruik te maken!

Ook als je niet bij ons traint (en geen gymabonnement hebt), kan je hier terecht voor professioneel advies. Aan de hand van de vormcheck testen we hoe je krachtoefeningen uitvoert, stellen we jouw oefenschema op en kun je perfect in een andere gym gaan trainen met onze tips. Daarna kom je gewoon elke maand een keertje langs voor een vormcheck, passen wij eventueel je schema aan en kan je verder trainen.

Onze gym

Nog even dit: al onze toestellen zijn met zorg gekozen. Wij gingen op zoek naar de (naar onze mening) beste toestellen, vandaar dat je bij ons niet één bepaald merk ziet, maar wel de meest interessante toestellen van verschillende merken. Ons aanbod bestaat zowel uit oudere als nieuwe handgeselecteerde toestellen!

De opening van onze gym wordt voorzien voor mei 2018 en zul je vinden in Neerpelt, De Roosen 43. Volg de verbouwingswerken op onze Facebookpagina of YouTubekanaal.

Kom bij ons trainen of stel je vraag!

Onze gym is op weekdagen doorlopend open van 7 uur tot 24 uur ! Van 7 uur tot 12 uur en van 18 uur tot 22 uur staan Steff en Filip, allebei ervaren én gedreven personal coaches, klaar om je te begeleiden. In het weekend zijn we doorlopend open van 9 uur tot 19 uur! Body Dedication Gym staat voor de professionele sfeer, waarin mensen elkaar stimuleren en motiveren.

Steff Appeltans Filip Moors
Heb je interesse in onze gym of in personal training?

Mail of bel ons even voor meer informatie:

info@bodydedication.com of +32 479 96 92 42